Kok Dia Maleh Ngene Yo

Wis pirang pirang ndino tak rasakne ono sing berubah.
Berubah ora koyo biasane.

Tak angen-angen yo patrahe ngono rumangsaku. Dia yang biasane menehi semangat saiki malah babar blas. Koyoke yowis embohlah.

Sms ae rasane aku yo kudu males dadine. La arep opo sing diomongne. Lek aku sms piyambake baru mbales, jarang miwiti sms. Tur anu iku hmm sms balesane sitik sitik.

Wo alah yo yo.
Kok yo koyo ngono terus lapo katene. Ora ono semangat blas rasane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s