Mulai Kroso Maneh Boyokku

Ora nyongko lek boyokku akire kumat maneh sak wise rong dino kademen.
Opo mergo kakean pikiran opo yo opo aku yo ora ngerti.

Obat Amoxilyn wis tak ombe nanging yo sek kroso kebak ae wetengku, terus tembus nyang boyok rasane cekot-cekot.

Enake opo mudik ae yo golek tombo. Arepe sambat sopo maneh la wong nok kene ora nduwe sopo-sopo.

Lek nyang dokter muesti divonis kon operasi. Aku emoh malah nambah-nambahi pengeluaran ae engko kanggo biaya dokter sing ngecek.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s