Nduweni Sifat Bumi

Nduweni sifat sing sabar kang tanpo upomo.
Senajan dipacul, digaru lan diluku, nanging malah ndadekake kesuburan kang biso nuwuhake sawernane tetanduran kang biso diunduh.

Ugo bisa menehi sakabehing kang dikandut ing sajroning bumi tanpo biso entek marang sopo wae, ora pilih kasih.
Ugo bisa menehi panguripan marang sakabehing makhluk, jalmo manungso,kewan lan tetukulan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s