Enaknya Kerja Apa ya

Kalau dipikir pikir tak kerja ikut orang iso ketir ketir tiap bulane. La wong melu uwong ae keuangan sek amburadul, opo maneh lek gak melu kerjo melu uwong.

Jane yo pengin melu uwong maneh, nanging kerjo sing nok njero ae ben ora pati kesel fisike. Biyuh lek kekeselan rasane boyok cekot cekot tembus weteng ae.

Pancene repot lek ora nduweni keahlian jaman saiki. Sing nduwe keahlian ae sek bingung, opo maneh sing gak nduwe.

Tapine lek kabeh kerjone melu uwong, saingane yo tambah akeh. Dadi yo kesempatan klebu yo lumayan angel.
Lek wis ngono iku salahe sopo?

Yang jelas kabeh dadi tanggung jawabe pemerintah supoyo rakyate makmur. Tapi lek pemerintahe ae podo eker ekeran dewe banjur kapan rakyate digarap.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s