Ditinggal Minggat

Kunanti balasanmu nganti kesel dewe. Akire sak wise muleh ndeso rodok mbukak dalan ae sampeyan ngilang.
Yowis tak syukuri ae.

Jare takon digolekne sek mumet malah minggat gak sumaur. Yo gak popo yo disyukuri ae alhamdulillah.

Kita berteman saja ae ta…
Ok yo gak popo tak syukuri ae.

Emoh berteman ta…
Kuwi jenenge kebangeten.
Sopo wonge medot seduluran sesama muslim dan seterusnya… (wis tau ta).
Yo lek tenan emoh kekancan yo tak syukuri ae alhamdulillah gak popo.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s