Kenal Suwe kok Ra iso ngerteni ae

Aku dewe yo gumun.
Wis kenal suwe nanging kok pancet ra iso ngerteni aku ae.
Opo sing ora tak senengi lan liyane.

Iyo kono tas mulai.
La aku yo wegah lek ra ngerti ngerti.
Jodo ra jodo aku yo ora weruh. Mung Alloh Yang Tahu.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s