Opo Enake Howo Summer

Dino iki hawane summer, diarani panas yo ra panas nanging lek diarani iyup yo ora iyup.
Nyang awak yo kemringet, opo maneh nok daerah Gresik saiki.

Walah kringet ndrodos sak jagung-jagung.
Arepe muleh kok yo sek durung mari. Dimarekne sisan ae, nanggung.

Opo sesuk hawane yo podo karo dino iki, mugo ae yo ojo.
Lek udan yo monggo, lek panas yo monggo panaso karuane.
Lek summer ngene yo parasaku tambah gak penak blas nyang awak kudu gering ae rasane.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s